06-48138594  info@nvaz.nl

Organisatie vereniging

De NVAZ is een branche organisatie voor alle antroposofische zorg. De visie en missie van de vereniging wordt ondersteund door de leden, het bestuur en het secretariaat. Daarbij kent de NVAZ een klachtenprocedure.
 • Visie en missie

  Visie De Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) wil de antroposofische gezondheidszorg verder ontwikkelen en versterken. Zij wil de samenhang tussen kwaliteit en efficiency van de aangesloten instellingen bevorderen en de acceptatie en de legitimiteit van de antroposofische gezondheidszorg in de samenleving vergroten. Missie De Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders
  Lees verder

 • Bestuur

  Mevrouw M.J. Krans, Voorzitter De heer D.J.A. Beemster, Penningmeester De heer J.G. Kanbier   Te bereiken via het secretariaat NVAZ: 06-48138594 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Secretariaat

  Secretariaat E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • 1