Achterweg 20, 1822 AM Alkmaar secretariaat@nvaz.nl

Leden

De NVAZ heeft leden in diverse sectoren:  Instellingen, Therapeutica en Beroepsverenigingen.  Klik HIER om een zorgverlener te zoeken. De leden beschouwen de antroposofische zorg als een aanvulling op de reguliere zorg.

 • Instellingen

  De NVAZ kent drie sectoren: therapeutica, beroepsverenigingen en instellingen. Hieronder volgen de leden van de sector instellingen of institutionele zorgaanbieders.

  Lees verder
 • Therapeutica

  Hieronder volgen de leden van de sector therapeutica.

  Lees meer
 • Beroepsverenigingen

  Hieronder volgen de leden van de sector beroepsverenigingen.

  Lees verder
 • Gewaarborgde leden

  De leden van de sector beroepsverenigingen van de NVAZ hebben samen het overzicht van gewaarborgde leden ingericht. De leden van de beroepsverenigingen die hierin zijn opgenomen voldoen aan alle gestelde eisen om een geregistreerd lid van de betreffende beroepsvereniging te zijn. De beroepsverenigingen verlenen op basis van deze eisen een erkenning om bij Vektis de antroposofische AGB-code aan te vragen en te dragen.
  De beroepsverenigingen hebben onderling afspraken gemaakt over de eisen waar een gewaarborgd lid aan moet voldoen. De eisen zijn gebaseerd op de wet kwaliteit, klacht en geschil zorg (WKKGZ) en de eisen die de zorgverzekeraars hanteren. De NVAZ ziet toe op de naleving van de afspraken en deze worden tweejaarlijks getoetst.
  In het overzicht van gewaarborgde leden hieronder vindt u de naam van het geregistreerd lid, zijn (antroposofische) AGB-code en een verwijzing naar de website van zijn/ haar beroepsvereniging.
  Op de website kunt u meer informatie en de contactgegevens van het betreffende lid vinden. De NVAZ draagt samen met de beroepsvereniging de verantwoordelijkheid om deze lijst actueel te houden. Hieronder volgen de gewaarborgde leden

  Lees verder