Inspiratiedag Maandag 13 november 2017


 

INSPIRATIEDAG

voor jonge en nieuwe medewerkers

in de antroposofische gehandicaptenzorg en ouderenzorg

Maandag 13 november 2017

EXPEDITIE U

OP WEG NAAR DE BEDOELING

Op deze dag willen we elkaar inspireren en van elkaar leren op een creatieve manier!

Niet op het eiland van Robinson, maar in een drukke stad met veel diversiteit. Aan het eind van de dag maken we een sociaal gebaar en maken we zichtbaar wat de bedoeling is.

We gaan in een gezamenlijke tocht op een avontuurlijke expeditie, zonder vaste oriëntatie, zonder veel te weten, met een creatieve houding. We gaan al doende ervaren wat het aan innerlijke bewegelijkheid vraagt om aan te sluiten bij wat anderen nodig hebben. We experimenteren met onze professionele opgave en met onze persoonlijke rugzak.

Creatief in je beroep staan. Scheppend worden in de ontmoeting. Aansluiting vinden bij wat worden kan! We halen de antroposofische visie uit de traditie en onderzoeken fris wat haar actuele opgave kan zijn. Hoe kunnen we ontdekken wat de ander of het andere te vertellen heeft als ik me verbind? We hebben een ondernemende houding, met kwaliteit als ervaring, met waarneming als basis. Met de intentie om elkaar te bemoedigen. In een experimentele setting, met creativiteit, improvisatie en veel gezelligheid.

Aan het einde van deze dag heb je een levendige kring van collega’s verzameld en ben je deel geworden van een netwerk, breed en divers. We maken van het facebook-account van de NVAZ een aparte groep voor je aan: de dag begint al als je daar lid van wordt en het gaat daarna verder!

10.00 uur                    We verzamelen op station Utrecht, hal van het Centraal Station.

                                   Daar begint op een of andere manier je expeditie.

                                   Om 17.00 uur eindigen we in de binnenstad.

Neem je rugzak mee en kijk zelf wat je erin doet! In ieder geval nieuwsgierigheid, openheid en moed. En de wil om samen te werken aan iets nieuws.

De voorbereidingsgroep:

Tjeerd Alkemade / Pluryn                                       Merlijn Trouw / DeSeizoenen

Pim Blomaard / Raphaëlstichting                           Astrid van Zon / Urtica de Vijfsprong

Patrick Kool / Scorlewald

AANVULLENDE INFORMATIE:

Vanaf nu kunnen deelnemers zich opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   onder vermelding van hun naam en de organisatie waar men werkzaam is.

Instellingen kunnen ook medewerkers aanmelden, hier geldt ook dat de namen en werkplekken moeten worden aangegeven.

Er kunnen maximaal 150 personen deelnemen aan deze dag , de kosten voor deelname bedragen € 55,00 .

Na de aanmelding ontvangt men een factuur en verdere informatie over de dag.

De komende tijd zullen we u en de medewerkers die bij u werkzaam zijn op de hoogte houden van de verdere invulling van deze inspiratiedag, hiertoe zal ook de website en de facebookpagina van de NVAZ gebruikt worden, informatie hierover volgt nog.

Aanmelden vóór 15 oktober bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor inlichtingen kunt u ook bellen met de NVAZ, telefoon:  0648 13 85 94.